Kombinované kotle na dřevo a pelety mají všechny výhody zplynovacích kotlů na dřevo. Patentované řešení hořáku se samočisticí spalovací komorou navíc přináší možnost automatického přechodu na bezúdržbové spalování pelet, včetně pelet nižší kvality. Podporované dotací NZÚ 

Rozvody vody a topení

Poskytuje kompletní služby v oblasti rozvodů vody a topení pro vaši domácnost nebo firmu. S našimi odborníky se postaráme o všechny vaše potřeby týkající se instalace a údržby vodovodních a topenářských systémů.

Nabízíme širokou škálu služeb, které zahrnují nejen samotné rozvody vody a topení, ale také montáž vodovodních přípojek, odpadů a dalších potřebných komponentů. Spolupracujeme s renomovanými dodavateli materiálu, což nám umožňuje nabídnout konkurenceschopné ceny a zároveň zajistit vysokou kvalitu materiálu pro vaše projekty.

rozvody vody a topení

S naším týmem odborníků a techniků máte jistotu, že vaše rozvody vody a topení budou provedeny profesionálně a bez komplikací. Zajišťujeme precizní montáže, které splňují nejvyšší standardy a bezpečnostní předpisy.

Nezáleží na rozsahu vašeho projektu - zvládneme jak menší úpravy stávajícího systému, tak i kompletní novou instalaci. S individuálním přístupem k vašim potřebám vytvoříme optimální řešení, které odpovídá vašim požadavkům a představám.

Kontaktujte nás ještě dnes a dozvěděte se více o našich službách. Rádi vám poskytneme další informace, odpovíme na vaše dotazy a připravíme nezávaznou nabídku. Spolehněte se na naši odbornost a zkušenosti při realizaci vašich rozvodů vody a topení.

Montáž tepelných čerpadel

 

Tepelné čerpadlo

Výhody tepelného čerpadla

Existuje několik klíčových důvodů, proč se tepelná čerpadla těší oblibě mezi mnoha lidmi:

  • Snadná údržba a bezproblémový provoz.
  • Nezávislost na fosilních palivech, jako je uhlí nebo zemní plyn.
  • Environmentální šetrnost a ohled na ekologii.
  • Možnost dosáhnout významných úspor energie.

Tepelná čerpadla využívají nevyčerpatelný zdroj energie z okolního prostředí (zejména země, vzduchu nebo vody). Tuto energii získanou ze zdroje dále zesilují a využívají ji k vytápění budov nebo ohřevu vody. Jedním z nejčastějších důvodů, proč si lidé tepelná čerpadla pořizují, je jejich schopnost výrazně snížit náklady na energii. Tímto způsobem tepelná čerpadla nejenom šetří energii, ale také přispívají k ochraně životního prostředí.

Úspora tepelného čerpadla

Počty jsou jednoduché, ale zároveň závisí na individuální situaci ve vaší domácnosti. Průměrně platí, že tepelné čerpadlo může přinést úsporu nákladů až 50 % ve srovnání s plynem a až 75 % ve srovnání s elektřinou. V případě společnosti Woltair vždy pečlivě zohledňujeme specifické podmínky jednotlivých domácností a doporučujeme zařízení, které se řadí mezi nejlepší možnosti na trhu v České republice, s ohledem na širokou škálu značek a jejich výkonnost.

Záruka a servis tepelného čerpadla

Záruční podmínky se liší u různých výrobců. U nejkvalitnějších čerpadel může být poskytována záruka až na 10 let. Doporučujeme vám objednat servis tepelného čerpadla ještě před vypršením záruční doby. Tímto krokem zajistíte dlouhou životnost čerpadla a ušetříte si mnoho starostí. Chceme vás však upozornit, že je třeba být opatrní s výrobci, kteří slibují životnost čerpadel přesahující 30 let.

Servis tepelného čerpadla není pro běžné domácnosti povinný, ale obecně se doporučuje provádět jej alespoň jednou ročně. Tím prodloužíte životnost čerpadla a snížíte náklady na jeho provoz. Existuje mnoho rozumných důvodů, proč tak činit.


Průběh realizace tepelného

  • Kontaktujeme vás

     Po obdržení vaší poptávky se co nejdříve spojí s vámi náš poradce, který vás provede podrobnostmi, zjistí vaše očekávání a dohodne se s vámi na termínu, kdy zdarma provedeme důkladné zaměření vašeho domu.

  • Potkáme se

    Naši techničtí navštíví váš domov a provedou zaměření, výpočty potřebných parametrů a analýzu návratnosti. Zároveň identifikují případná rizika při realizaci a pečlivě si vyslechnou vaše přání a odpoví na vaše otázky. Díky této podrobné a individuální práci získáte skutečně dokonalý a na míru přizpůsobený návrh řešení.

  • Příprava a montáž Tepelného čerpadla

  • Společně s ohledem na dostupnost komponent skladem, složitost stavební přípravy a váš kalendář pečlivě plánujeme proces montáže. V každém kroku vás budeme provázet a poskytovat podrobné informace.

  • Vyplacení dotace

    Podle legislativních požadavků má stát 30denní lhůtu od finálního předání pro vyplacení dotace. I když se to stává v méně než 0,5 % případů, pokud by se náhodou stalo, že by byla vaše dotace zamítnuta, jsme připraveni vám ji vyplatit podle smlouvy z našich zdrojů.

  • Záruční a pozáruční servis

    Jsme tu pro vás vždy, když potřebujete využít naši záruční službu, rychlou opravu nebo pokud máte jakékoli dotazy, na které chcete získat odpověď.

Aktuálně | Mohlo by vás zajímat

čtvrtek, 25 duben 2024 12:51

Ukázka instalace tepelného čerpadla Panasonic T-cap 12kw v Dymokurech, kde jsme nahradily kotel Dakon nesplňující emisní třídu. Tepelné čerpadlo bude sloužit pouze pro vytápění. Proběhlo vyřízení...

Podlahové vytápění

Podlahové vytápění je moderní a efektivní způsob vytápění, který nabízí mnoho výhod. Umožňuje rovnoměrné rozložení tepla po celé místnosti, poskytuje vysoký komfort a zároveň šetří energii. Je ideální pro novostavby i rekonstrukce.

Máme velké zkušenosti s instalací podlahového vytápění a rádi vám poskytneme kompletní služby od návrhu a projektování až po samotnou realizaci.

Servis tepelných čerpadel

Co vám nabízíme:

Odborné poradenství:
Naši specialisté vám pomohou vybrat optimální systém podlahového vytápění, který splní vaše potřeby a požadavky. Poskytneme vám důkladné informace o různých možnostech, typy podlahových systémů a jejich výhody.

Návrh a projektování:
Naše tým připraví detailní projekt podlahového vytápění přizpůsobený vašemu domu nebo bytu. Zohledníme veškeré technické a prostorové parametry, abychom zajistili optimální a efektivní vytápění.

Profesionální instalace:
Naši zkušení technici zajistí kvalitní instalaci podlahového vytápění s důrazem na preciznost a bezpečnost. Využíváme moderní techniky a materiály, abychom dosáhli nejlepšího výsledku.

Záruka a servis:
Po dokončení instalace poskytujeme záruční servis a případně i pravidelnou údržbu, abyste měli jistotu, že vaše podlahové vytápění bude fungovat spolehlivě a dlouhodobě.

Nechejte své domovní prostředí hřát podlahovým vytápěním od naší společnosti. Kontaktujte nás pro více informací a nezávaznou konzultaci. Jsme připraveni vám pomoci realizovat vaše tepelné komfortní představy!

Děkujeme vám, že jste se obrátili na naši společnost, specializující se na montáž a servis tepelných čerpadel a podlahového vytápění. Chceme vám poskytnout nejlepší možnou službu, která odpovídá vašim potřebám.

Pokud máte zájem o naše služby, vyplňte prosím náš krátký nezávazný poptávkový formulář. Tím nám umožníte lépe porozumět vašim požadavkům a připravit individuální nabídku. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme se snažit co nejdříve reagovat na vaši poptávku.

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Naši odborníci jsou připraveni vám pomoci a poskytnout veškerou potřebnou podporu pro váš projekt.

 

 

 
Tvorba internetových stránek Dejtonaweb.cz | Jan Adamec